Sök
Stäng denna sökruta.

Den 21 april genomförde RV Halland årets första regionala kamratträff. En annorlunda träff då vår initiativtagare Kalle Overgaard inte fanns med oss. Kalle gick bort i december efter en tids sjukdom. Vi är många som känner en stor saknad eftersom vi på olika sätt mött en person med djupa ideologiska tankar, med kunskaper, utmanande uppfattningar och åsikter, nära till ett gott skratt och ett hjärta som omfamnade allt och alla.

Kalle hade en mängd olika uppdrag inom idrottsrörelsen. Som ledare i förening, som förtroendevald och förbundskapten i badminton på förbundsnivå och inte minst som anställd på RF och SISU under många år. På senare tid hade Kalle ett stort engagemang i Riksidrottens vänner – Halland. Vi är tacksamma över den sammanhållning Kalle skapat och som vi alla fått ta del av.

Det kändes bra att inleda träffen med att få reflektera över minnen som Kalle givit oss under åren.

I januari bestämdes att vi ska fortsätta träffas regionalt i Halland. En programgrupp bestående av Göte Arvidsson, Henke Kareld och Olle Kristenson tog på sig uppdraget att anordna första träffen som samlade 13 deltagare.

Läs mer om träffen här.