2022 Inbjudan Nordiska idrottsledarmötet

Föreningen Riksidrottens Vänner
inbjuder till Nordisk Idrottsledarkonferens den 17 – 19 juni 2022 på Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum Bosön som ligger på Lidingö strax utanför Stockholm. Se mera om Bosön på www.boson.se
Konferensen börjar fredag klockan 14.00 och avslutas med lunch på söndag klockan 12.30.
Även medföljare hälsas välkomna.

Boende
Hotellrum är preliminärbokade på Bosön. Dubbelrum inklusive frukost kostar
1345 SEK/dygn, enkelrum inklusive frukost 1045 SEK/dygn.
Deltagarna beställer och betalar själva direkt till Bosön. Mejla Bosöns reception, welcome@boson.se och uppge deltagande i Riksidrottens Vänners Nordiska Möte med bokningsnummer #495368. Uppge namn och önskemål om enkel – eller dubbelrum. Önskas lunch fredag 17 juni går det att beställa detta samtidigt, kostar ca 118 SEK.
Bosön håller rummen till och med sista mars. Bokning därefter sker i mån av plats.
Telefon till Bosön +46 86996600.

Ramprogram
Fredag 17 juni

Ankomst och registrering, Incheckning från kl 13.00

14.00             Välkomstsamling i Aulan på Bosön

Buss avgår till Stockholms Stadshus

16.00             Representationsmottagning i Stockholms stadshus

Buss avgår till Riksidrottsmuseet för visning därefter buss tillbaka till Bosön.
Kvällsmåltid ingår.

Lördag 18 juni

Frukost

9.00               Två seminarier:
1.  Visning och presentation av Bosöns laboratorium för prestationsutveckling.
2.  Elitidrottsutveckling – en tvärvetenskaplig utmaning.

12.30             Lunch i Olympiamatsalen på Bosön

Fri tid
15.00             Samling vid bryggan på Bosön för avfärd med båt

Vi åker ut i Stockholms skärgård med Blidösundsbolagets båt Sjöbris och
avnjuter naturen och en 3-rätters middag ombord.

Ca 20.00        Ankomst till Bosön där vi avrundar kvällen i Mästarvillan.

Söndag 19 juni
                      Frukost

9.00               Seminarium:  ” Vadhållning och matchfixning – ett nordiskt perspektiv” En genomgång av spelmarknaden i de nordiska länderna med representanter från Svenska Spel, Riksidrottsförbundet och Svenska Fotbollförbundet.

12.00             Avslutning i Aulan

12.30             Lunch i Olympiamatsalen för de som bokat lunch
Hemresa

Övrigt avseende programmet
Varje land kommer under konferensen att få tillfälle att presentera ”senaste nytt” eller annat man själv väljer under 5- 10 minuter.
Vi har också ambitionen att i möjligaste mån blanda nationsgrupperna med varandra för att skapa tillfällen till utbyte över nationsgränserna.

Konferensavgift.
Konferensavgiften är 2000 kr. RV subventionerar konferensavgiften helt för de RV-medlemmar och medföljare som bokar och betalar logi på Bosön. Övriga RV-medlemmar och medföljare betalar 500 kr var i konferensavgift.
Du står själv för dina resekostnader och viss måltidsdryck som inte ingår i programmet. Medföljare har samma konferensprogram och samma subvention som RV-medlem.

Anmälan
Sista anmälningsdag är den 31 mars 2022 Du anmäler dig till Böret Karman Pallin, via e-post: boretkarman@gmail.com  eller 070-769 68 72. Uppge namn, telefonnummer, e-postadress, ev allergier samt om du/ni bor på Bosön eller inte och om du/ni önskar lunch på söndag kl 12.30.

Konferensavgiften betalas in snarast efter 4 april då vi vet om konferensen går att genomföra med hänsyn till deltagarantalet och pandemiläget. Vi informerar samtliga anmälda deltagare innan den 4 april i händelse det, mot förmodan, inte går att genomföra arrangemanget.

Senaste inbetalningsdag är 15 april 2022. Konferensavgiften betalas in till RV:s bankgiro 826-3923. Märk inbetalningen Nordisk Idrottsledarkonferens 2022 och namn på deltagare.

 

Riksidrottens Vänner hälsar svenska och nordiska vänner varmt välkomna till dagar med god samvaro och intressanta erfarenhets- och kunskapsutbyten.                                                  Hälsningar RV:s styrelse