Sök
Stäng denna sökruta.

Den 15 november 2017 inbjuder Olympiahistoriska föreningen SOF alla medlemmar i RV att delta i deras höstträff på GIH i Stockholm. Träffen startar kl 18.00.

Styrelsen för Sveriges Olympiahistoriska Förening inbjuder till vår traditionella höstträff till vilken vi också välkomnar medlemmar i andra idrottshistoriska organisationer.

SOF:s höstträff handlar i år om olympisk ishockey och hålls i Stockholm onsdagen den 15 november kl 18.00 i GIH:s matsal, Lidingövägen 1. Kommunikationer: T-Bana till station Stadion.

Tonvikt läggs på Sveriges två OS-guld, i Lillehammer 1994 och Turin 2006. Guldcoachen 1994, Curre Lundmark finns på plats och han siktar på att få med sig Peter Forsberg och Mats Sundin och några andra av guldhjältarna. Samtalsledare blir Lasse Granqvist, CMore, som kommenterade båda dessa OS-finaler för Radiosporten.
Sveriges OS-coach 1984, Anders ”Ankan” Parmström, är med bland andra hockeyprofiler som kommer.

Eftersom vi tror på en trevlig träff och en unik chans att träffa flera hockeylegendarer är det fritt fram att ta med intresserade vänner som inte är SOF-medlemmar.

Bindande anmälan till Mats Taxén, e-post mats.taxen@telia.com senast den 31 oktober.
Pris för träffen med middag (lunchbuffé med tre rätter) kaffe och kaka, är 200 kronor. Betala helst i förväg till SOF:s postgiro 54 14 10 – 7.
Ange ”SOF:s höstträff” och glöm inte att ange avsändare och för vilka betalningen är gjord!

Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller.

Hjärtligt välkomna! /SOF:s styrelse