Sök
Stäng denna sökruta.

IMG_3329

I samband med årets Finnkamp, lördagen den 24 augusti, genomförde RV en kamratträff. Ett 25-tal medlemmar hade hörsammat inbjudan och fick uppleva en härlig sensommarkväll på Stockholms Stadion. Dessförinnan var det samling på Musikhögskolan för fika, historisk tillbakablick av tidigare kamper av Stefan Olsson, GS Svenska Friidrottsförbundet samt samtal med Förbundskapten Karin Torneklint, 800 meterslöparen Lovisa Lindh och längdhopparen Michel Tornéus, om dagens kamp.

IMG_3322

Friidrott, Finnkampen, Tammerfors, Dag 2

 

 

 

 

 

Inbjudan

Riksidrottens Vänner inbjuder till kamratträff med både föreläsning och samvaro i samband med årets Finnkamp på Stockholms Stadion.

Lördagen den 24 augusti 2019

Svenska Friidrottsförbundet har erbjudit RV 30 biljetter till ett bra pris på bra platser till Finnkampens första dag. Vi kommer att sitta gemensamt under tak på numrerade platser på bortre långsidan ( sektion O-P för de initierade). Innan vi sätter oss till ro ska vi dock värma upp oss genom att blicka tillbaka på tidigare kamper i enlighet med följande program:

PROGRAM

15.00 Samling där RV bjuder på kaffe med tilltugg. OBS!Vi återkommer med information om lokal nära stadion.

15.30 Finnkampens historia. Stefan Olsson, Generalsekreterare Svenska Friidrottsförbundet

16.15 Kort om dagens kamp. Karin Torneklint, Förbundskapten, tillika RV-medlem, tillsammans med en aktiv ur truppen.

16.30 Vi beger oss i gemensam trupp till våra sittplatser och hejar fram Sverige till seger.

KOSTNAD

Allt detta för endast 200 kr per person boende i Stockholm. För RV-medlemmar utanför Stockholm är priset 100 kronor. Sätt in pengarna på RV:s bankgirokonto 826-3923 i samband med din anmälan. Går också bra att swisha till nummer 1230681957 OBS! Glöm ej ange ditt namn och skriv finnkampen i meddelanderutan.

ANMÄLAN

Din anmälan vill vi ha SENAST den 1 julitill jan.engstrom@rf.seeller 070-671 68 53. Först till kvarn är det som gäller.

Du är varmt välkommen med tillönskan om en fantastisk sommar!