RV tillfredsställde ett uppdämt behov i samband med kamratträffen den 9 oktober på Quality Friends och Friends Arena. Nämligen att uppleva levande idrott igen samt träffa fler människor. Förutom att vi hejade fram Sverige till seger mot Kosovo i VM-kvalet med 3-0 tillsammans med drygt 44 000 andra framförde förre förbundskaptenen ett mycket lyckat föredrag under rubriken ”Elitidrott – ur ett underdog perspektiv”. Innan dess bjöds det på kaffemingel för de dryga 40 deltagarna varav de flesta självfallet var RV-medlemmar. Sannolikt får vi anledning att återkomma till innehållet i Lagerbäcks föredrag längre fram.


Ett 40-tal personer lyssnade på förre förbundskaptenen.


Jan Engström tackade Lars Lagerbäck.

Riksidrottens Vänner inbjuder till kamratträff

Lördagen den 9 oktober

VM-kvalmatchen i fotboll mellan Sverige – Kosovo och föreläsning av Lars Lagerbäck

Program

Kl 15.00 Samling Quality Hotel Friends, lokal Yankee Stadium

Här väntar en buffé med godsaker som kommer från hotellets egna konditori. Det serveras kaffe/the, en mix av sött och salt för flera smaker samt
smörgåsar.

Efter kära återseenden och kamratliga samtal gästas vi av förre förbundskaptenen Lars Lagerbäck som föreläser under rubriken:

Elitfotboll i ”underdogs perspektiv”

Kl 18.00  Avspark VM-kvalmatchen Sverige – Kosovo inne på Friends Arena.

RV har 35 biljetter i ena kurvan på läktare 2. Styrelsen har subventionerat evenemanget och inbjuder alla RV-medlemmar att delta för endast 200 kronor.

Anmäl dig SENAST den 1 oktober till Jan Engström, jan.engstroem@telia.com eller 070-671 68 53. Ange ditt namn och e-postadress.

I samband med din anmälan sätter du in 200 kr  på RV:s postgirokonto 15 44 80-8 eller swishar till 123 068 1957. Glöm ej att ange ditt namn och notera ”fotboll” i kommentarsfältet.

Välkommen med din anmälan och tänk på att det är ”först till kvarn ”som gäller.