2020 Inbjudan digital kamratträff 13 januari

Motionsloppen
– näringsförbud, krishantering och återhämtning som idrottsmotor

De föreningsdrivna motionsloppen är unika i Sverige som en viktig del i idrottsinfrastrukturen både för folkhälsa och för den breda finansiering de ger till klubbar och idrotter i Sverige. I mitten av mars slogs benen undan för att arrangera idrottsevenemang. Alla stora svenska motionslopp samlade sig snabbt tillsammans med flera SF för att gemensamt samordna ageranden, lära sig av vandra, hantera myndighetshinder, samt att strukturera upp olika vägar för hur man kan återstarta. En återstart utifrån helt nya förutsättningar.

Staffan Movin, ordförande i En Svensk Klassiker och i det nybildade Svenska Motionslopp, tillika RV-medlem, berättar hur man tillsammans har skapat kraft för att förbli betydelsefulla för svensk idrott. En resa som hela tiden tagit nya vändningar och som är långt i från färdig.

Dag och tid: Onsdagen den 13 Januari 2021 klockan 18.00. Ca 1 timme beroende på engagemang, frågor och antalet deltagare.

Riksidrottens Vänners medlemmar inbjuds delta via Zoom, ett verktyg vi på senare tid använt för RV:s olika möten. Efter att vi fått din anmälan återkommer vi med information om hur du ansluter till mötet.

Anmälan sker till klubbmästaren Jan Engström, jan.engstroem@telia.com eller 070-671 68 53 senast tisdagen den 5 januari. Ange namn och till vilken
e-postadress du vill att vi sänder  anslutningslänken.

Av självklara skäl får du stå för kaffet själv denna kamratträff. Ladda termosen och ta fram nåt gott så ses och hörs vi i början av 2021.

Välkommen med din anmälan!